Akupunktør og massasjeterapeut Kari D. Wettermark har tatt over Din klinikk Lørenskog, og vil drive videre i samme lokaler en periode.


Kari har en bachelor I akupunktur, videreutdanning I barneakupunktur, kosmetisk akupunktur og er I tillegg utdannet massasjeterapeut.

Hun har jobbet på flere klinikker, Familieklinikken, Din klinikk Strømmen og Romerike Fysio ( hvor hun fortsatt jobber en dag I uken).

Interessefelt: Muskel og skjelettplager, svangerskapsplager, fødselsforberedende akupunktur, overgangsplager, kosmetisk akupunktur mm.

Hun vil også videreføre enkelte av Din klinikks behandlingsformer. Ta kontakt for mer info.

Ønsker du å sette opp time, ta kontakt på telefon 97657111 eller mail kari.wettermark@hotmail.com

Ønsker du homeopatibehandling, ta kontakt med Kari for å få mer informasjon om ny behandler.

Velkommen

 

Som et av de første tester i sitt slag er DNA Diett lagd for å hjelpe deg å finne din personlige vektplan og si deg hva du bør spise, basert på dine gener.

DNA Diett gir deg i tillegg innsikt i hvordan du reagerer på karbohydrater, mettet fett og hvilken treningsform som er best for deg. Dette gir deg til sammen en personlig vektplan som passer nettopp deg og dine behov.

DNA Diett tester en rekke av genvariasjoner som har innvirkning på stoffskifte, opptak og lagring av fett og karbohydrater og genetisk disposisjon for spisemønster. Vi analyserer flere genvariasjoiner for å finne ut hvordan din genetiske profil vil ha best nytte av en av de tre viktigste matplanene for bedre helse: Lavfett-kosthold, Middelhavskost og Lavkarbo. Forskning viser at vi genetisk responderer forskjellig på forskjellig kost og at ikke ett og samme kosthold er riktig for alle som vil ha kontroll over sin vekt.

Vi finner hva som er riktig for deg.