Akupunktør og massasjeterapeut Kari D. Wettermark har tatt over Din klinikk Lørenskog, og vil drive videre i samme lokaler en periode.


Kari har en bachelor I akupunktur, videreutdanning I barneakupunktur, kosmetisk akupunktur og er I tillegg utdannet massasjeterapeut.

Hun har jobbet på flere klinikker, Familieklinikken, Din klinikk Strømmen og Romerike Fysio ( hvor hun fortsatt jobber en dag I uken).

Interessefelt: Muskel og skjelettplager, svangerskapsplager, fødselsforberedende akupunktur, overgangsplager, kosmetisk akupunktur mm.

Hun vil også videreføre enkelte av Din klinikks behandlingsformer. Ta kontakt for mer info.

Ønsker du å sette opp time, ta kontakt på telefon 97657111 eller mail kari.wettermark@hotmail.com

Ønsker du homeopatibehandling, ta kontakt med Kari for å få mer informasjon om ny behandler.

Velkommen

 

Mens du venter på å få time hos oss er det en del mindre plager du kan starte og behandle selv. De homeopatiske midlene som er nevnt får du kjøpt på apoteket.

Dosering

Midlene skal løse seg opp i munnen. De bør ikke tas på. Mat og drikke bør unngås i minst en halvtime før og i en halvtime etter inntaket. Vanlig dose i styrke (potens) C30 er ved akutte plager 2 piller 3 ganger hver dag. Ved veldig sterke symptomer kan det tas 2 piller hver time. 3 dagers behandling er i de fleste tilfellene nok. Kontakt oss hvis plagene vedvarer.

Finne riktig middel

Under sykdomsregisteret ser du listet opp flere midler for hver sykdom. Velg ut det middelet som passer best til dine plager. Som du vil se er det enkelte midler som kan brukes til flere plager.

Homeopatiske midler har ingen kjente bivirkninger, men noen ganger opplever man, som en del av effekten, en liten forverring av symptomene før bedringen tar til.


treatment1