Akupunktør og massasjeterapeut Kari D. Wettermark har tatt over Din klinikk Lørenskog, og vil drive videre i samme lokaler en periode.


Kari har en bachelor I akupunktur, videreutdanning I barneakupunktur, kosmetisk akupunktur og er I tillegg utdannet massasjeterapeut.

Hun har jobbet på flere klinikker, Familieklinikken, Din klinikk Strømmen og Romerike Fysio ( hvor hun fortsatt jobber en dag I uken).

Interessefelt: Muskel og skjelettplager, svangerskapsplager, fødselsforberedende akupunktur, overgangsplager, kosmetisk akupunktur mm.

Hun vil også videreføre enkelte av Din klinikks behandlingsformer. Ta kontakt for mer info.

Ønsker du å sette opp time, ta kontakt på telefon 97657111 eller mail kari.wettermark@hotmail.com

Ønsker du homeopatibehandling, ta kontakt med Kari for å få mer informasjon om ny behandler.

Velkommen

 

Aconitum nap. C30: Når du får sår hals etter å ha vært ute i kald vind. Halsen er rød, føles tørr og har en brennende følelse. Det er vondt å svelge. Virker best når det tas tidlig i sykdomsforløpet.

Belladonna C30: Når halsondet starter plutselig. Hals og ansikt er rødt og varmt. Halsen føles tørr, med stort behov for å svelge. Smerter når du svelger.

Hepar sulph. C30: Halsen er veldig øm og har en følelse av et fiskeben eller flis som sitter fast.

Mercurius sol. C30: Halsen føles tørr og sår og du har konstant behov for å svelge. Dårlig ånde og stor spyttproduksjon.