Akupunktør og massasjeterapeut Kari D. Wettermark har tatt over Din klinikk Lørenskog, og vil drive videre i samme lokaler en periode.


Kari har en bachelor I akupunktur, videreutdanning I barneakupunktur, kosmetisk akupunktur og er I tillegg utdannet massasjeterapeut.

Hun har jobbet på flere klinikker, Familieklinikken, Din klinikk Strømmen og Romerike Fysio ( hvor hun fortsatt jobber en dag I uken).

Interessefelt: Muskel og skjelettplager, svangerskapsplager, fødselsforberedende akupunktur, overgangsplager, kosmetisk akupunktur mm.

Hun vil også videreføre enkelte av Din klinikks behandlingsformer. Ta kontakt for mer info.

Ønsker du å sette opp time, ta kontakt på telefon 97657111 eller mail kari.wettermark@hotmail.com

Ønsker du homeopatibehandling, ta kontakt med Kari for å få mer informasjon om ny behandler.

Velkommen

 

Det er ni risikofaktorer som står for utviklingen av mer enn 60 % av all Alzheimer. Og det er tre tilskudd og en drikk som du bør få i deg regelmessig for å hindre utviklingen.

Daglige tilskudd av C.vit, E.vit, B12 (folat) og daglig inntak av kaffe ser ut til å beskytte mot utviklingen av sykdommen, som har ni klare riskofaktorer, sier forskere ved University of California, San Fransisco.

De ni faktorene er:
- overvekt
- røyking (spesielt hos mennesker med asiatisk opprinnelse)
- innsnevring av halspulsårene
- type 2 diabetes (spesielt hos mennesker med asiatisk opprinnelse)
- lav utdannelse
- depresjon
- høyt blodtrykk
- magerhet og underernæring
Disse faktorene er ansvarlig for 2/3 av alle tilfeller av Alzheimers sier forskerne. Av disse faktorene er høye nivåer av homocystein (en aminosyre som kroppen produserer) og depresjon de to viktigste, og tilstedeværelse av de andre nevnte faktorer øker sjansen for utvikling av sykdommen dramatisk. (Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry, 2015; jnnp-2015-310548)